top of page
Search
  • Writer's pictureReija

Valkoisen Valon Sisar -ja Veljeskunta

Me olemme Valkoisen Valon Sisar -ja Veljeskunta, joka teidän maailmassanne tunnetaan paremminkin Valkoisena Veljeskuntana, joksi se hyvin kauan sitten ihmisen toimesta muutettiin. Uuden ajan alkaessa haluaisimme, että palaisitte käyttämään tuota alkuperäistä nimeä.


Me olemme joukko ylösnousseita mestareita, ja haluamme auttaa niin maaplaneettaa, kuin ihmiskuntaa nousemaan siihen kukoistukseen, johon on mahdollisuus ja joka on tarkoitettu. Me tulemme välittämään tietoa sekä uudesta ajasta että siihen liittyvistä muutoksista. Me haluamme, että te saatte kaiken sen informaation, joka on merkityksellistä ja tarpeellista, jotta voitte niin rauhallisesti ja tyynesti kuin mahdollista siirtyä uuteen värähtelytaajuuteen.


On suunniteltua, että tämä blogi sai alkunsa juuri nyt, kun hyvin monet teistä ovat havainneet näitä muutoksia niin itsessään kuin ympäröivässä energiassa. Saatte huomata, että me täällä Valontaajuksissa tuemme ja autamme teitä kaikin mahdollisin tavoin. Sydämenne saavat avautua vastaanottamaan sen rakkauden ja valon, joka on jo teissä itsessänne.


Suuri toiveemme on, että tämän blogin myötä mahdollisimman moni ihminen havahtuisi kuulemaan sydämensä äänen. Jokaisessa teissä lepää suunnattoman suuri viisaus ja tieto, joka vain odottaa sitä, että se otettaisiin käyttöön. Se on mahdollista, jos sitä haluaa, ja pyytää saada yhdistyä siihen. Planeettanne värähtelytaajuus on kohonnut, ja sen myötä myös ihmisten on helpompi nousta uusiin ulottuvuuksiin. Lyhyesti sanottuna, uusi aika on alkanut.







175 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page